top of page

Slik behandler vi dine personvernopplysninger

Sist oppdatert: 11.11.22

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi lagrer, hvordan vi behandler de og hvor lenge de er lagret.

 

Kontaktinformasjon

Stera Gruppen er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandling eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du vår kontaktinformasjon nedenfor:

Adresse: Tunvegen 19, 2060 Gardermoen

Organisasjonsnummer: 923543783 MVA

E-post: post@steragruppen.no

Tlf: +47 41 67 93 25

Begreper

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer eller e-postadresse. 

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

Stera Gruppen er behandlingsansvarlig

Stera Gruppen er behandlingsansvarlig for personopplysninger du legger igjen på vår nettside, sender til oss i e-post m.m.

Hva slags informasjon samler vi inn?

Når du registrerer deg via et skjema, bestiller en tjeneste eller produkt, eller besøker vår hjemmeside, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger:

 • Navn

 • E-postadresse

 • Telefonnummer

 • Hvilken virksomhet du jobber for

 • Organisasjonsnummer

 • Stilling eller ansvarsområde

 • Bransje

 • Hjemmesideadresse til din virksomhet

 • Opplysninger om hvilke type produkter eller tjenester ditt firma ønsker

 • Andre opplysninger som utdypende spørsmål

Formålet med behandling av personopplysningene

Informasjonen du gir fra deg brukes til følgende formål:

 • Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonaktivitet

 • Kundebehandling og informasjon om våre produkter og tjenester

 • Statistikk og opplysninger vi trenger for å forbedre våre produkter og tjenester

Vi ber om dine personopplysninger for å:

 • Svare på forespørsler

 • Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger

 • Opprette og opprettholde en salgsdialog

 • Sende informasjon som kan være av interesse for deg

 • Legge deg til i e-postliste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta

Samtykke for salg og markedsføring

Vi bruker personopplysninger i forbindelse med salg og markedsføring av våre produkter og tjenester. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. 

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:

​​

 • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen

 • Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post

 • Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon

 • Abonnering på nyhetsbrev via e-post du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterlige e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss direkte.

Du kan når som helst trekke samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du samtykket, vil vi slette de opplysningene vi har om deg.

Informasjon fra andre kilder

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger, godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger som du har registrert hos oss via f.eks. telefon eller e-post. Opplysninger som er nødvendige for tjenester eller produkter vil også bli lagret.

Hvor lenge lagres opplysningene?

Personopplysningene vi mottar på e-post blir beholdt av oss på ubestemt tid. Vi har behov for å beholde disse opplysningene for å kunne hjelpe deg bedre og mer effektivt i fremtiden. Disse opplysningene slettes ved forespørsel. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjoner, samt påvirke pågående dialoger.

Har du samtykket til nyhetsbrev vil vi ta vare på dine opplysninger og fortsette å sende deg nyhetsbrev til du selv takker nei til ytterlige e-poster. Dette gjør du ved å følge linken som befinner seg nederst i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss direkte.

Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten. E-postadresser du har registrert til å motta nyhetsbrev er også tilgjengelig for våre webutviklere og designere. 

Informasjonsdeling med tredjepart

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og en tredjepart, kan vi dele informasjon som:

 • Navn

 • E-postadresse

 • Telefonnummer

 • Hvilken virksomhet du jobber for

Hvor oppbevares opplysningene?

E-postadresser du registrerer til nyhetsbrev blir lagret i en database administrert av våre webutviklere og designere. Informasjon sendt på e-post eller gitt over telefon lagres i vårt kundesystem administrert av et begrenset antall personer i virksomheten.

Dine rettigheter om innsyn og sletting

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din.

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det.

Andre formål

Dersom vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for, inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen ovenfor på nytt.

E-post og telefon

Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet  Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet.

Vi benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

 

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Informasjonskapsler og Analysedata

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du for eksempel slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.

Vi kan samle inn data med analyseverktøyer. Informasjonen som samles inn kan ikke personlig identifisere deg, eller knyttes til deg. IP-adresse blir anonymisert før noe data sendes inn til verktøyene. Dataene som lagres av disse verktøyene er helt anonyme og kan ikke brukes til å identifisere noen besøkende.

Hvis du ikke ønsker at analyseverktøy skal samle inn dine opplysninger er du selv ansvarlig for å installere nødvendige utvidelser på din nettleser.

bottom of page